viernes, 27 de febrero de 2015

COEDUCACIÓ I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE


Desde el Departamento de Orientación del Cole, nos ponen al día de las siguientes Jornadas.

COEDUCACIÓ I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE
I JORNADES famílies i professorat Dies 3, 4 i 5 DE MARÇ
Amb motiu de la celebració del dia de la dona
COEDUCACIÓ I PREVENCIÓ DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Les recerques més referenciades a escala internacional indiquen que a la base dels conflictes de convivència que es visibilitzen als centres educatius quasi sempre està la violència en les relaciones afectives i sexual. Aquestes jornades pretenen crear un espai de diàleg on joves, famílies i professorat compartim què ens diuen els estudis científics sobre com ens estem socialitzant en temes d'amor i atracció. Analitzar quines són les relacions afectives i sexuals que estem promovent des de les escoles i els instituts. Visibilitzar el problema i concretar aquelles estratègies educatives amb les quals superar i prevenir la violència de gènere.
Destaquem les figures dels Doctors Ramón Flecha y Patricia Melgar (Universitat de Barcelona) o el Doctor Vicente Garrido (Universitat de Valencia), importants referents en aquest camp.
Amb aquesta iniciativa volem donar resposta a una de les línies que incorpora la nova ORDRE 62/2014 per a l'actualització del pla de convivència; la socialització preventiva de la prevenció de la violència de gènere, en què queda emmarcat el model de prevenció de conflictes, com un dels models dirigits a la millora de la convivència als centres educatius.
La inscripció està oberta fins al 2 de març, l'aforament és limitat a 150 persones, es tancarà en el moment s'arribe a aquesta quantitat.
La inscripció del professorat es pot realitzar al següent enllaç:



Inscripció no docents:
educacio@ayto-carcaixent.es
Tel. 96 245 76 49




No hay comentarios:

Publicar un comentario

¿Que es lo que más te gusta del Blog del A.P.A.